Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Glassrekkverk og Interiørglass - kjøkkenglass og dusjglass

Vi hjelper deg med alt innen bygningsglass.

Det vil si blant annet Isolerglass energi glass, Speiler, Glass til over kjøkkenbenk, glass til baderom (f.eks dusjnisje), og plexiglass. Har du noen spørsmål er det bare å ringe oss på 32 87 22 50 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema

Glassrekkverk

Glassrekkverk

Stolpefritt rekkverk

OnLevel glassrekkverk leveres i natureloksert aluminium. Håndløper i syrefast stål eller i eik setter kronen på verket. Ved sidemontering benyttes dekkprofil som skjuler skrueåpningene og gir et vakkert sømløst utseende.

Stolperekkverk

  • Rekkverket leveres i kvalitetene rustfritt eller syrefast
  • Glass kan leveres i flere forskjellige kvaliteter
  • Kapper og pakker etter kundenes mål og spesifikasjoner

Interiørglass

Dusjvegg

Dusjløsninger

Det finnes et stort utvalg av forskjellige dusjløsninger på markedet. Hvorfor ikke tilpasse dusjløsningen etter badets mål. Hos Glass-Senteret AS får du et meget stort og variert utvalg av glassløsninger for dusj/baderom

Kjøkkenglass

Tekst kommer.

Glassvegg

Glassvegg

Snipp-snapp

Aluminiumsprofiler med 6-16,76 mm glass utgjør en enkel og rask montasje av glassvegger for inndeling av rom og/eller dusjvegger. 

Profilene leveres natureloksert eller hvitlakkerte som standard. Andre farger kan fås mot et tillegg i pris. Veggprofilene i Aqua dusj-systemet kan også brukes for innglassing i enkelte sammenhenger.

Share on Facebook

Logg inn